Bij PowerMama Meppel kun je terecht voor de volgende programma's

Personal Training

_W9B1957

Ben jij zwanger of wil jij terug in vorm komen na je bevalling? Ben jij een drukke moeder met weinig tijd maar wil je wel graag werken aan een gezonde leefstijl. Of heb jij last van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkenpijn, urineverlies bij inspanning of een diastase? Wil jij individuele aandacht en een plan op maat zodat jij jouw doelen behaald? Dan is Personal Training is misschien een mooie optie voor je.

Voor wie?

Personal Training is voor moeders die behoefte hebben aan individuele begeleiding en gemotiveerd zijn om aan hun doelen te werken.

Wanneer? Op aanvraag

Waar? De trainingen worden gegeven bij CrossFit Meppel

Kosten Personal Training bedraagt € 60 per uur.

Aanmelden Mail mij op info@powermamameppel.nl

Functional Fitness (groep)

_W9B1710

Het PowerMama® Programma is voor vrouwen die fit willen blijven tijdens de zwangerschap en terug in vorm willen komen na de bevalling. Functional Fitness programma is trainen in een groep en mét materialen bij CrossFit Meppel. Het programma heeft een vaste opbouw en is een progressief trainingsmodel. Groepsgrootte 8 -10 deelnemers. Doel van het programma is dat jij na afloop kan doorstromen naar reguliere trainingen.

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al aan CrossFit doen of al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Wanneer? Nieuwe startdata volgt binnenkort

Waar? De trainingen worden gegeven bij CrossFit Meppel

Kosten Voor deze cursus betaal je € 140 voor 8 lessen. Vergoeding vanuit aanvullende verzekering is mogelijk.

Aanmelden Mail mij op info@powermamameppel.nl

PowerMama Outdoor Training (groep)

CMN_energiebrigade_2184

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen

Wanneer? Nieuwe startdata volgt binnenkort

Waar?  Verzamel locatie volgt binnenkort

Kosten Meer info volgt

Aanmelden Mail mij op info@powermamameppel.nl

PowerMama Lifestyle Programma

_W9B1715

PowerMama® Lifestyle is voor moeders die een gezonde leefstijl willen ontwikkelen voor de lange termijn. Je sport één keer per week en doet daarnaast elke week een challenge op gebied van: gezonde voeding, ontspanning en mindset. Het programma is te volgen door (drukke) moeders. De maximale groepsgrootte is 6 personen. Je doet dit samen met je team en deelt je ervaringen en motiveert elkaar in een whatsappgroep.

Voor wie?

Ben jij een drukke moeder en wil jij graag meer energie, beter in je vel zitten, misschien wat kilo’s kwijtraken en aan een gezonde leefstijl werken? Het PowerMama® Lifestyle programma is speciaal ontwikkeld voor moeders die stappen willen zetten op gebied van beweging, gezonde voeding, ontspanning en mindset. Ze willen zichzelf op de eerste plek zetten en een gezonde leefstijl ontwikkelen die ze op lange termijn kunnen vasthouden.

Wanneer? Nieuwe startdata volgt binnenkort

Waar?  De trainingen vinden plaats bij CrossFit Meppel.

Kosten Voor deze cursus betaal je € 225 voor 12 weken.

Aanmelden Mail mij op info@powermamameppel.nl