Over mij

Ik ben Carry, moeder van twee kinderen, Isa van 7 jaar en Mees van 4 jaar en vrouw van Sierk, eigenaar van CrossFit Meppel en CrossFit Zwolle.

In het afgelopen jaar heb ik mij gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness, door mij te laten opleiden als PowerMama coach. Daarnaast ben ik ook CrossFit Level 1 trainer (1ste vrouw in Nederland), CrossFit Mobility Trainer, CrossFit Endurance Trainer en zelf fanatiek CrossFitter en hardloper.

Carry

Ik wil de onzekerheid bij de vrouwen in onze box en daar buiten graag wegnemen.

PowerMama is er vóór moeders - en in dit geval ook - dóór een moeder. "Ik heb zelf ervaren dat er weinig begeleiding was/is voor vrouwen na een bevalling. Daardoor heb ik uiteindelijk te lang met klachten doorgelopen wat niet had gehoeven. Ik werd daar heel onzeker van en voelde mij totaal niet op mijn gemak tijdens het sporten, ondanks dat het in onze eigen box was. Dat onzekere gevoel wil ik heel graag weg nemen bij vrouwen, omdat het niet nodig is, dat is mijn motivatie om met dit programma te werken." En als PowerMama coach, maar vooral als moeder snap ik als geen ander hoe lastig het soms is om tijd vrij te maken voor jezelf en hoe dat er bij veel moeders helaas niet van komt.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het PowerMama Programma? Neem contact met mij op via  info@powermamameppel.nl of het formulier hieronder.